Huisregels Centrale Huisartsenpost Almelo – Centrale Huisartsenpost Almelo – Almelo
Header afbeelding
Spoed 088 588 0588 bereikbaar van 17.00 - 08:00 uur

Huisregels Centrale Huisartsenpost Almelo

Toegang tot de Spoedpost

Wij heten u van harte welkom op de Spoedpost. Voor ieders veiligheid en comfort hanteren we een aantal huisregels. Overtreding ervan kan leiden tot een waarschuwing of ontzegging van de toegang tot de Spoedpost. In en rond de Spoedpost geldt legitimatieplicht. Samen met u zorgen we graag voor een aangenaam verblijf.

Agressie

Agressie, geweld en strafbare feiten worden niet geaccepteerd. Hierop volgt altijd een sanctie.

Aantal begeleiders

Per patiënt mag op advies van de assistente maximaal 1 begeleider mee de spreekkamer in. Bij drukte in de wachtkamer wordt aan de extra begeleiders gevraagd om plaats te maken voor patiënten.

Roken, alcohol, drugs

Alcohol en of drugs is op de Spoedpost verboden. Roken is alleen toegestaan op de daarvoor aangewezen plekken.

Aansprakelijkheid

U bent zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor uw eigendommen. Het parkeren van uw vervoermiddel is voor eigen risico.

Beeld, geluid en social media

Bezoekers, patiënten en medewerkers mogen niet zonder toestemming gefilmd en/of gefotografeerd worden. Er is gecontroleerd cameratoezicht in en om de Spoedpost om uw veiligheid te waarborgen.

Dieren

Dieren zijn niet toegestaan op de Spoedpost, m.u.v. assistentiehonden.

Veiligheid staat voorop

Wij doen er alles aan om de huisregels te bewaken. Er volgt een waarschuwing als de regels niet worden nageleefd. In het ergste geval zijn wij genoodzaakt de toegang tot de Spoedpost te ontzeggen. Geef altijd gehoor aan de aanwijzingen van de (beveiligings)medewerkers en spreek één van onze medewerkers aan als u een overtreding van onze huisregels opmerkt.

Beleid patiënten woonachtig in het buitenland

Patiënten die niet woonachtig zijn in Nederland en gebruik maken van spoedeisende zorg uitgevoerd door de Spoedpost, dienen direct contant of per pin af te rekenen.